Sidor

tisdag 18 februari 2020

Mår sämre

Igår tidigt på morgonen mådde jag faktiskt nästan bra. Men senare under morgonen började jag få lite ont i vänstra lungan vilket resulterade i att jag tog värktabletter. Det var med nöd och näppe värken försvann. Istället blev den värre ju senare på dagen det blev. Och trots värktabletter så ville det inte släppa. Under eftermiddagen och kvällen gjorde det riktigt ont och jag bestämde att om det inte försvann skulle jag ringa Jönköping idag.Vilket jag kommer att göra också så snart dom öppnar.

För värken har bara blivit värre, nu gör det ont till och med när jag andras. Igår höll det sig precis nedanför vänstra brösten in mot mitten. Nu är det hela bröstet och in mot mitten mellan båda brösten. Även upp mot halskanten. Värktabletter taget men till ingen nytta. Nattens sömn har det inte blivit mycket av. Jag har lyckats slumra till, men inte mer än så. Ska in och lämna blodprov idag  igen, sista omgången så ringer så snart jag kommer hem. Har sedan bara skiktröntgen att passa tiden på torsdag sen har jag det lugnt ett ta framöver. Endast kvar att göra är att gå och vänta på svaren vilket även det är jobbigt.

Jag har märkt den sista veckan att jag tappar mina ord oftare när jag pratar, tappar även bort mig mitt i en mening där jag absolut inte kommer ihåg vad ag pratade om. Och jag kan för allt i världen inte komma på det heller. Ni ska veta att här finns massor av smålappar som jag lämnar efter  mig eftersom jag får skriva ner det mesta.
-vad jag har för planer att göra hemma, t.ex dammsuga-
-vad jag ska handla.
-vem jag ska ringa
-samtal med läkare blir en lång lista så jag inte glömmer.
-något så banalt som att jag måste ta min tabletter vissa tider
Alltså, jag glömmer när jag tar fram maten vad som ska vara till. Jag kommer fortfarande ihåg det mesta men det kallas nog närminnet för mig för tillfället. Visst, jag har glömt sådant som har hänt längre bak i tiden, men får jag sitta ett tag med det så kanske det pluppar upp.
JÄVLA SKITCANCER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck