Sidor

måndag 19 februari 2018

Zira och Tussen

Tog ju lite bilder på Zira och Tussen i samband när jag ville ha bilder på Sarah inför hennes 1-årsdag. Zira är i vanlig ordning inte det minsta intresserad av att vara med på bild. Så det blev vad det blev. Tussen är med på allt.

Ingen av dom är speciellt aktiva. Ligger mest och sover om dagarna. Ibland tror jag att Tussen är uttråkad. Vet ju att han gillar bebisar, det visade han klart och tydligt. Och efter att dom flyttade så har han tagit det mycket lugnare själv. Han sover och kommer för att få lite mat och mycket gos. Fortfarande är det så att Sarah och han är mycket tillsammans, tvättar varandra och emellanåt springer dom omkring som att dom vore helt galna. Och det är tack vare Sarah som både Tussen och Zira får lite motion då hon sätter igång dom med bus.

Zira har blivit så otroligt busig. Hon som aldrig tidigare tiggde vid bordet gör det hela tiden nu. Det började hon med efter att hon kastrerades. Innan fick hon ju en massa extra gott. Men nu vill hon ha allt, precis allt. Hon har fått det som hon kan äta, men jag har börjat med att inte ge henne varje gång. Hon ökar i vikt vilket i sig är bra, men jag vill inte att hon blir för tjock, då kan det bli problem. Och just nu är det lite för mycket av henne , det syns över ryggen. Hon liknar mer en fästning nu då huvudet inte riktigt hänger med. Men det kommer. Hur som helst båda är helt underbara. Vikterna på dm idag är
Tussen 5016g
Zira 5612g
Zira kastrerades 19 oktober 2017 och har sedan dess gått upp med 1156g...alltså på  4 månader



När jag tog bilderna så hade jag inte borstat Tussen än, så han kan se ovårdad ut

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck