Sidor

måndag 13 december 2010

Suzie parad!!!!

Och ja, nu löper hon alltså på riktigt....puttar upp rumpan till Fjodor inbjudande. Han intar sin plats och så trampar dom. Men Fjodor tar ju god tid på sig....antar att han vill njuta in i det längsta nu när han har varit utan så länge. Och då har Suzie tröttnat. Men nu framåt kvällen så kom dom till en riktig parning, och om allting vill sig väl.......kanske jag har bebisar här hemma igen om cirka 9 veckor :-) Tar inte ut något i förskott än......måste ju först kolla så det blir fler parningar mellan dom. Hon har ju inte visat på något sätt att hon har kommit in i löp, alltså inga ramaskri, inte ens pip, men jag har ju trott att hon har varit på väg till löp då Fjodor visade intresse av henne och gick och luktade på henne för 2-3 veckor sedan.
 
Idag så har Kiefer flyttat. Att ibland så känner dom på sig att dom ska flytta, det är jag säker på. Både när Kattis och Kenny flyttade så gick dom och tog platsen i transporten, och idag gjorde Kiefer likadant :-) Sen så har jag haft besök av en tjej i Smålandsstenar som är intresserad av Kevin. Hon skulle ge mig svar imorgon....måste prata med sin man först. Och givetvis så får jag ett mail från en tjej i Finland som också är intresserad av Kevin. Även här tar jag inte ut något i förskott..........vi får se hur det blir. imorgon först.
 
Något annat som vi har gjort idag är att vi har frossat i grillad kyckling. Blev inte bara lite förvånad, utan stod mer eller mindre och gapade när även Fjodor åt. Han har liksom inte ätit grillad kyckling sedan han var riktigt liten, och han är ju lite kräsen av sig, men idag så smällde han nog i sig själv en halv sida av bröstet. Efter allt det goda så blev det lite gos. Dom är ju bara för sköna när dom är mätta och belåtna. Ibland kan dom somna sittandes. Men idag så låg dom på rygg och spann medans jag kliade dom skönt på magen.....dom älskar det. Och jag tycker det är så mysigt när dom alla kommer och sover hos mig på natten nu. Och så kom Kate idag, och gapade. Meningen var väl att hon skulle jama till mig, men det blev liksom en hes viskning :-) Hon VILLE UPP i famnen :-) Ååååååå vad jag njöt. Igår kväll så låg hon med Fjodor på kudden och kurade med mig :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck