Sidor

onsdag 15 december 2010

Janssons/bullar/kärleksmums

Känner mig nästan duktig idag. Började redan imorse med att baka kärleksmums. Efter det så fick jag ihop degen till bullarna för jäsning, och sedan Janssons. Så medans bullarna jäste var Janssons i ugnen. Med mig var ju lite kizzar som var väldigt nyfikna på vad jag gjorde. När jag höll på med Janssons så var ögonen på dom små stora som tefat, och detsamma på Jamie. Kunde riktigt se hur dom dräglade. Och jovisst....givetvis fick dom smaka på Janssons när det var klart...tillsammans med mig när jag åt middag. För idag blev det just Janssons och köttbullar. Mamma var här också. Hon provade med jag trodde ju inte hon skulle gilla det....men det gjorde hon.
 
det roligaste var iallafall bebisarna. Dom har varit med i köket hela dagen. Antingen så har dom tittat på vad jag gör, eller så har dom lekt. Kate låg på rygg och bara kikade på mig. Jag ville så gärna ta ett kort då men det funkade inte med degiga händer. Dessutom så hade hon stuckit efter mig. Och den lilla räkan säger till nu när hon vill gosa när jag har lagt mig. Hon försöker få fram ljust med det blir bara som små viskningar....sötnosen :-) Måste passa på att njuta av henne så mycket jag kan.....hon flyttar ju ända till Stockholm i helgen.
 
Suzie skrämde skiten ur mig natten som var....strax efter midnatt.. Jag gjorde en sådan volt i sängen så dom katterna som låg vid mig flög dom också. Det var första riktiga skriket efter en parning, och man kunde tro att det var någon som körde en kniv i henne. Blev lite orolig för vad grannarna skulle säga, men jag har förvarnat dom att detta kunde hända. Fjodor är.....tyvärr.....inte lika intresserad av henne under dagen. Visst har dom parat sig, men dom har mest vilat och Fjodor hat tvättat Suzie i pannan. Dom är så söta ihop. Jag hoppas ju så klart att det blir bebisar, men riktigt säker vill jag inte säga att jag är än. 


Kate skickar hälsningar till sin blivande familj :-)







Bullarna som jag har bakat. Med vanilj då jag inte tål kanel så bra :-)




Kate och Kevin kollar så att det inte blir några fel. Liiiiiite svårt att blogga med dom framför skärmen :-)




1 kommentar:

  1. hej lotta,,,
    hur har det gått för kevvan,,fick han det hemmet??

    nevzeta

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck