Sidor

söndag 12 december 2010

Fjodor HCM-scannad

Idag så har jag alltså varit i Helsingborg med Fjodor och gjort HCM-scanning på honom och även PKD. Och jag kan med glädje meddela att han hjärta är normalt...vilket gör mig lyckligare än vad jag trodde :-) PKD:n var negativ så det var ju också superbra. Det tråkiga är att dom förväntade sig 3 katter. Jag frågade ju när jag beställde tiden även om Suzie och Tindra, men tjejen som skickade mailet till mig skrev att det var 1 tid så........jaja.....inget att göra åt. Eventuellt så åker jag dit i februari med tjejerna om dom har någon testdag då vilket dom planerade, men det var inte riktigt säkert än. Dessutom så var det ju absolut ingen fara med att åka dit.....vägen var som typ sommarväg och i Helsingborg var det ingen snö....pyttelite vitt på backen bara.
Och så bara måste jag säga att det var SUPERHÄFTIGT att se Fjodors hjärta slå.......det gick en massa varma strömmar genom min kropp. Och lika häftigt var det att se njurarna jobba :-) Mammas lilla älskling var duktig, men på hemvägen blev han trött av att bara vara i transportburen så han började jämra sig. När jag satt där fram så kändes det som om jag hade ett barn bakom i sätet och som sparkade på framsätet. Det var Fjodor den lilla räkan som sträckte ut sina tassar så långt han bara kunde.

Den andra "braiga" nyheten idag är att Kate är tingad och ska flytta till Stockholm. Hon kommer att hamna hos en uppfödare som både tar med henne på utställning och som kommer att använda henne i avel. Dom kommer ner och hämtar henne helgen som kommer.

1 kommentar:

  1. SUPERDUNDER Grattis med Fjodors resultat! Han är ju så fin! Vad roligt med Kate! Grattis till båda nyheterna!

    KRAMIS
    N

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck