Sidor

söndag 29 mars 2020

Hos Michaela

Igår blev det en liten sväng hem till Michaela. Benny har jouren och skulle jobba så jag passade på att komma hemifrån en liten stund. Dom hade vårstädning i trädgården och gissa om det kliade i mina fingrar. Jag tycker ju att det är kul att greja ute oavsett vad det råkar bli. Och jag provade faktisk på att rensa lite ogräs som fanns på deras framsida. Men det tog bara  5 minuter sedan var jag totalt slut. Jag kände direkt att jag ville in och lägga mig en stund. Vilket jag också gjorde. Låg där i soffan nästan 1 timme. Det gick väl bra, men inget är som hemma. Så jag skulle ringa Benny och be honom köra hem mig. Men det behövdes inte, Michaela körde hem mig. Och sen låg jag i soffan varvat med sängen resten av dagen. Jag förstår inte varför jag blir så jättevarm och svettig just på huvudet och halsen. Är illröd. Får bara hoppas att det blir som dom har sagt, att det tar upp till 2 veckor innan allting börjar bli normalt. Just nu har jag 3 fläktar som jag använder mig av. En här i köket. En minifläkt på nattduksbordet och en lite större i sovrummet. Dom fläktarna är igång mer eller mindre hela dagen, beror på av jag befinner mig.

Jag vet att det är många som följer mig på bloggen. Den började bli konstig redan för 1 år sedan. Jag plockade bort den första räknaren och trodde väl att det skulle hjälpa. Men alltså det gjorde den inte. Och jag vill inte hålla på att försöka rätta till bloggen på något annat sätt. Risken är stor att hela min blogg försvinner då. Det är svårt.....eller går inte alls att lägga kommentaren. Räknaren som är nu hänger inte alls med som den ska den heller. Så det får bli som det är.




Jag hade för avsikt att fota lite mer än jag gjorde. Men jag orkade alltså inte det heller. Fotade lite vid frukostbordet och lite utanför. Emil jobbar för fullt. Jag har sett min första maskros för iår, några fjärilar flög förbi. Det finns massor av myror, gråsuggor. Faktiskt till och med getingar och humlor såg jag. Allt det just igår. Och så tråkigt att inte orka springa efter och ta bilder när dom sätter sig någonstans. Har för avsikt att fota här utanför mig. Men givevis snöade det lite inatt. Hoppas bara att solen värmer på och får väck allt.

Barnbarnet Ebba på gott humör






Barnbarnet Cassandra var på bushumör





Lite blommor utanför




Emil jobbar på


1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck