Sidor

lördag 28 mars 2020

Äntligen helg

Ni ska bara veta hur skönt det är att det äntligen är helg. Och helt  sanslöst underbart att få ha kommit hem från sjukhuset. Veckan som har varit har varit riktigt lång. Och dessutom var jag isolerad i 17 timmar. Med eget rum och typ egen personal. Eget rum var helt ok men att bara få vara där var mindre roligt. Detta på grund av att jag frågade ifall dom gör corone-test. Vilket dom inte gör, men hon skulle ringa till läkaren. Jag han inte ens gå därifrån innan hon sa till mig att jag inte fick gå någonstans.

Hur som helst, provet togs iallafall med en gång och jag blev som sagt isolerat. Isoleringen skulle vara bara till kl.16.00 Men eftersom dom inte var  klara innan dom gick hem fick jag vänta ända tills klockan 7 morgonen efter. Gissa om det var drygt. Jag höll på att gå i taket flera gånger. Hur som helst fick jag till slut ett svar och kan med glädje meddela att jag inte har corona. Och det är ju skönt med tanke på all annan skit jag har. Eftersom dom tog provet visade det sig att jag även har förkylningsinfektion så jag har fått penicillin mot det.

Annars har det ju  inte hänt så mycket, och kommer heller inte att göra. Jag ska gå här hemma och skrota som vanligt. Men å andra sidan orkar jag inte göra så mycket. Håller mig ifrån folk för att minska risken att få någon infektion. Vad som händer framöver vet jag inte, vet bara att jag ska på återbesök om 4 veckor.

Tyvärr är det så mina kära vänner att jag har inget roligt att blogga om. Det mesta handlar om min cancer och vad som sker runt om det. Men det är ju detsom mitt liv handlar om just nu så ni får stå ut. Jag ska ta tag i mig själv idag och ta mig ut runt i trädgården, det verkar bli fint idag också. Så ska jag fota lite av alla fina blommor som redan har kommit upp.

Tog denna bilden precis som är i min rabatt utanför köksfönstret.
 Lite kyligt ute just nu -4g men det blir säkert bättre under dagen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck