Sidor

lördag 25 augusti 2012

Stolt mamma

Tindra är mycket stolt över sina fina grabbar. Så snart jag är inom dörren kommer hon springandes och vill att man följer med henne in och tittar på dom. Jag kan riktigt se henne lysa av stolhet. Och hon har all rätt över att vara så stolt över dom. Så otroligt snälla och tysta. Även om jag håller på med dom i min famn, vänder på dom när jag tar kort och filmar så är dom helt lugna. Enda gången dom ger lite ljud ifrån sig är om Tindra råkar lägga sig på någon av dom. Fast hon rättar till sig direkt då. Med andra ord är dom mätta och belåtna, och Tindra sköter deras toa perfekt. Har tagit lite random bilder på dom idag. Han som har öppnat ögonen mest är Sean. Och ett svar till Anna som skrev en kommentar i min blogg igår. Nej, Steve är inte reserverad än. Jag har inte satt ut dom till salu än. Men det är ju rätt så många som följer min blogg och hemsida, och så även ute på Facebook som visar sitt intresse tidigt. Intresse för Steve finns också men det är ingen än som har reserverat honom. Och imorgon får jag svar om Sean som är reserverad. Förutom bilderna idag så har jag filmat också :)
Vikterna på dom idag är
Sean 208g+23g
Steve 202g+12g

Igår hade jag besök från en i min kattfamilj, nämligen Lena som har Stenkatten,s och hon har Mia (Cameron Diaz) Och Bus (Bruce Willis) från mig. Även hennes dotter Lill var med. Och idag så bjöd dom ut mig till Bambu i Bredaryd på mat. Lena har ju läst i min blogg så många gånger om det så nu var hon allt lite nyfiken på hur det var där. Och jag tror inte dom blev besvikna. För givetvis var det lika god mat som vanligt, och givetvis hamnade iallafall jag i matkoma som vanligt.
Därefter åkte vi och överraskade Mia som har Magni och kikade lite på hennes fina kizzar och tjatade. Väl hemma hos mig gick vi givetvis vidare hem till min mamma för att kika på bebisarna. Och jag tror minsann att både Lena och Lill blev helt förtrollade. Lena tog massor av bilder när hon var här och det kommer säkert en del på hennes blogg sen.


























2 kommentarer:

  1. Ja det var en helt underbar eftermiddag, Lotta! Vi är helt betagna: maten på Bambu, dina hemmakissar, KURTan, Mias missar och LiLo, och så din MAMMA (Har den äran!) OCH DE BEDÅRANDE SMÅ S-BÄBISARNA tillsammans med båda sina fantastiska föräldrar!!! Mina bilder gör inte allt detta rättvisa ... Du har så underbara bilder varje dag - men något bidrag kommer nån dag på min blogg. TACK TACK TACK för en härlig dag, Lotta!!!

    SvaraRadera
  2. åå det måste vara olagligt med så söta missar juuuu

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck