Sidor

måndag 16 januari 2012

Sticka kattpläd

Jag kommer inte ihåg när jag fick mönstret men det var ett bra tag sedan. Och jag har haft tanke på att börja sticka den flera gånger men det har inte blivit av. Men så för ett par veckor sedan köpte jag hem garnet. Och igår kväll började jag med själva stickningen.

På bilden kan du se på ett ungefär hur det kommer se ut. Just att det är katter på är det som lockar mig till att sticka den.



Och som sagt, garn och stickor finns till hands.



Nu blev det inte alls som jag hade tänkt mig. Efter att jag satt med det hela kvällen så blev det inte så mycket mer än vad bilden nedanför visar...dessutom så gillar jag inte att det blev så på baksidan






Men...framför allt så var det för jobbigt för mig. Inte själva stickningen men att vira runt det svarta garnet för att sticka 6 maskor i varje ände....nä, funkar inte alls. Jag fick för ont i mina armar, speciellt musklerna på överarmen. Så nu har jag dragit upp allt och ska börja på nytt igen. Fast jag ska göra på ett annat sätt, jag ska ha 2 nystan med svart, ett i varje hörn så slipper jag sno hela tiden. Hur det går återstår att se.

1 kommentar:

  1. Oj oj oj vilket arbete! Du är ju så duktig på allting, så det blir säkert kanonfint. Jag minns när mina flickor var små ... på den tiden när jag stickade ... och de ritade upp vad de ville ha på sina tröjor ... älgar, lamm, hästar. Trådarna på baksidan - var verkligen baksidan. Men roligt var det! Kram!!!

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck