Sidor

onsdag 1 april 2020

Tråkad!!

Jag är så otroligt tråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Igår tog jag tag i mig själv och städade lite extra här hemma. Det tar sin lilla tid när man inte mår så bra, men jag fick det mesta städat iallafall. Tog i stort sett hela dagen så jag vilade inte alls under dagen vilket resulterade i att jag sov mera normalt natten som var. Idag har jag bara vårstädat altanen, slängt en massa hyacinter. Skulle vilja sätta dom i backen men det är något som jag inte klarar av på grund av min värk. Så jag fixar med bara sådant som jag vet funkar.

Det var superskönt att få komma hem i fredags. Har ju varit på strålning i 10 dagar, permis första helgen eftersom dom inte kör strålning då. Men i fredags fick jag alltså åka hem. Och även om jag är rastlös så är det skönt att vara hemma. Dessutom är det ju så att jag inte bör vara ute bland massor av folk eftersom jag är infektionskänslig. Frågade på avdelningen där jag var ifall dom gör corona-test. Det gjorde dom inte, men hon skulle ringa läkaren. Jag var på väg ut, max 5 steg när hon säger att dom kommer att göra testet och att jag skulle vara isolerad tills svaret kommer. Vilket skulle vara runt 16-tiden. Men det var inte klart så jag fick vara isolerad till dagen efter  kl.7.00. Gissa om jag höll på att gå i taket, speciellt eftersom jag inte fick gå ut och röka. Men men. Nu vet jag iallafall. Jag har inte corona. Men testet visade en infektion i kroppen  (Förkylning) så jag fick penicillin. Så nu börjar jag må lite bättre.

Jag har nu fått veta varför man inte kan kommentera i bloggen. För att kunna göra det och för att besökare ska registreras krävs det att man har ett konto på google. Några har det, andra inte. Skaffa ett du som inte har, kostar ingenting. Bara så ni vet varför det inte går att kommentera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck