Sidor

lördag 8 juni 2019

Rättelse

Dagarna bara flyger fram. Visst, vissa timmar under dagen är jobbiga. Vilket främst beror på att jag alltid ska vara uppe så grymt tidigt på morgonen. Ungefär samma tid varje morgon, mellan 3.30-4.00 Jag vill sova, tro inget annat. Och jag försöker somna om men det händer i stort sett aldrig. Jag kan inte skylla på åldern för så har jag varit i alla år. Morgonpigg som sjutton. Sen vid 12-tiden håller jag på att svimma av trötthet. Försöker sova en stund. Ibland somnar jag men oftast ligger jag bara och vilar. Och det duger lika bra för jag piggnar ju till.

I mitt förra inlägg skrev jag att jag hade hjärnhinneinflammation. Jag måste göra en rättelse angående det. Och fråga mig inte vad som hände för det har jag inte en susning om. Som jag skrev i mitt förra inlägg var jag med mamma hos läkaren och jag mådde ju pyton så läkaren kollade igenom mig också...rättare sagt pratade med mig. Hur som helst så kan jag svära på att han sa att jag hade hjärnhinneinflammation och att det var för den sakens skull som jag fick kortisontabletter. På fredagen 2 dagar efter var jag ju hos honom igen eftersom jag hade en tid bokad. Och fick då veta att han aldrig hade sagt att jag har hjärnhinneinflammation utan något virus som har satt sig på typ innerörat och det var orsaken till att jag var så yr hela tiden. Var jag fick det ifrån har jag ingen aning.

Fick ju även tabletter, en ny sort för min yrsel i samband med detta. Och sedan torsdag förra veckan har jag inte haft någon som helst yrsel, inte en enda gång. Vilket har varit helt underbart. Och sedan i måndags har jag mått så bra att jag har kunnat fixa lite i växthuset och trädgården, även städa lite mer inomhus. Jag kan inte i ord beskriva hur bra det känns. Har inte mått så här bra sedan axeloperationen för 7 månader sedan. Det var ju i samband med den som jag blev så yr. Och som sagt, 2 veckor innan jag träffade läkaren och fick dessa tabletter hade jag typ yrsel och illamående dygnet runt, vaknade till och med på natten på grund av det. Så gissa om jag värdesätter dagarna nu. Jag har 1½ vecka kvar att ta kortisontabletterna. Lite ont i magen får jag av dom men det går ju över. Så att som det känns nu går det bara framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck