Sidor

torsdag 4 april 2019

2 månaders bantning

Jaha, då har det redan gått 2 månader sedan jag och Benny startade 5-2 dieten. Samma överskrift som jag har idag hade jag för 2 år sen, länken kommer HÄR. Då för 2 år sedan hade jag gått ner 3kg mer än idag. Men nu är det lite annorlunda eftersom jag och Benny följs åt. Förra gången kunde det hända att jag tog 3 fastedagar istället för 2, jag gjorde det under 2 veckor. Inget jag kommer ihåg så här på rak arm men jag har ju kvar allt som jag loggade då på viktklubben.

Och jag får väl erkänna att jag är nöjd. Fram till idag har jag gått ner med 11.3kg (förra gången 14kg) Lite extra kul faktiskt att Benny har gått ner med precis lika mycket. Jag vet att dom flesta tror att man går hungrig men så är det faktiskt inte. Fast jag klarar det nog lite lättare än Benny eftersom han fortfarande kan vara hungrig och vilja ha mer mat...vilket han inte får. Om han skulle vilja ta mer så är det faktiskt inget jag kan göra något åt, han har en egen vilja. Men han håller ut. Man får ju mer motivation när man ser resultaten och då inte bara på vågen. Några bilder blir det inte idag, orkar inte ta det igen. Även om det är lite mer då för 2 år sedan så ser det mer eller mindre ut likadant idag. Och där ser du bilder på skillnaden. Vid start denna gången var min midja 120cm, idag är den 107cm, startvikten var 93.8kg, idag 82,5kg

Igår var jag iväg och klippte mig igen. Meningen var att jag skulle göra det i slutat av denna månaden. Men jag tycker det växer så fort och börjar redan bli jobbigt att få till det som jag vill ha det. Så kort som jag klippte mig nu har jag aldrig gjort tidigare. (Lisa F, i stuk med ditt korta hår) Nu ska jag bara sätta dit lite färg, det var längesedan och nu känner jag för det. Efter klippningen åkte jag direkt till solariet. Har tänkt på det i några dagar och gjorde det nu alltså. Det jag använder mig av är solariet där man står upp. Får inte lika ont i rygg och nacke då. Och att stå där i 10 minuter går fort som sjutton. Och det är bra det eftersom jag inte har så stort tålamod att vara där längre tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck