Sidor

fredag 5 oktober 2012

Presentation av T-kullen

Tänkte först att jag skulle ha en bloggsida till var och en av bebisarna, men jag fuskar. orkar helt enkelt inte. Det har inte blivit någon sömn inatt. Olivia har varit orolig, dessutom så hade hon mjölkstockning på alla tuttarna så det var jobbigt. Men nu är det mycket bättre efter att jag smörjde in hennes mage med olja, dessutom så masserade jag henne och hade varm handduk på emellanåt. Det var inte det lättaste att hålla henne ifrån sina bebisar. Dom diade ju på henne lite i början, och sedan fick jag stödmata dom. Men det var inte mycket som dom fick i sig....dom ville helt enkelt inte ha. Smakar ju inte mumsfillibabba direkt.
Olivia fick även vetrimoxin igår, både för att få ut det till mjölken på grund av 5:an och för att dämpa mjölkstockningen.

Även 5:an fick vetrimoxin då hon rosslade något så fruktansvärt redan när hon kom ut, då risken är stor att hon får lunginflammation. Nu på morgonen så rosslade hon inte lika mycket. Jag hoppas så innerligt att hon klarar sig, men än är ingenting säkert. När hon föddes så fick jag vara med om en sak för första gången sedan jag började med uppfödning, och det var att hon föddes med navelsträngen redan ifrån moderkakan. Så gissa om jag hade panik. Men moderkakan kom ut efter cirka 5 minuter. Så efter en stressig natt för oss alla verkar det just nu vara lite ok iallafall, även om alla gick ner i vikt fram till på morgonen. men nu äter dom lite iallafall och jag återkommer med vikten framåt kvällen. och nu ser jag också lite bättre vilka färger dom har. Och dom är inte blöta eller fuktiga, dom är flötiga på grund av oljan på Olivias mage :) Alla bebisarna är mönstrade

Här är dom, i den följd som dom föddes. Lite fler bilder finns på hemsidan

Tawalli's Tom Selleck rödsilver spotted









Tawalli's Tina Turner chokladsköldpadd spotted









Tawalli's Téa Leoni chokladsköldpadd silver spotted









Tawalli's Tony Curtis röd spotted









Tawalli's Teri Hatcher chokladsköldpadd silver spotted








Tawalli's Tammy Wynette chokladsköldpadd spotted








1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck