Sidor

onsdag 21 mars 2012

Luna är hemma

Idag åkte jag till Halmstad och hämtade hem min lilla älskade Luna. Det har varit tomt uta henne. Och det känns faktiskt nästan lika tomt nu fast hon är hemma. Hon vill inte alls vara med utan ligger bara och sover. Att träffa alla dom andra gick bra, men inte så där jättebra med Kurt. Jag får på allvar sätta mig med henne här inne i rummet så det bara är hon jag och Kurt och låta Kurt komma intill henne medan jag håller henne. Det gick ju så bra innan hon åkte. Och då hon visade att det funkade med honom när hon var i löp så tycker ju jag då att det ska funka nu också. Jag har vägt henne och hon har under dessa dagar gått ner rätt så mycket tycker jag. I och för sig så räknade jag med det för det brukar dom ju göra. Innan hon åkte så vägde hon 2768g och idag väger hon 2621g så hon har gått ner med 147g. Rätt så normalt då hon löpte men ändå.....hon ser nästan ut som om hon inte har fått någon mat på flera veckor. Nu återstår det cirka 3 veckor där det blir väntan på om det kommer några rosa tuttar.....runt den 6-7 april. Jag hoppas på att hon börjar äta ordentligt nu. Kanske jag ska försöka få i henne något som ökar hennes aptit!!??!!

Idag så har Jamie fått en stödstrumpa över sig. Jävla p-spruta. Hade jag vetat att biverkningarna kunde bli så här stora som det har blivit nu med både Kurt och Jamie så hade jag aldrig gett dom det. Ungefär 3 veckor efter sprutan så började Jamie klia sig där hon fick sprutan. Det blev en kal fläck. Jag baddade och höll det svalt så det inte skulle klia lika mycket och allting lugnade sig, pälsen höll till och med på att växa tillbaka så smått. Så igår morse så hade hon kliat upp ett stort hål så det blödde riktigt. Jag satte dit en gasbinda runt om så att hon inte kom åt men den fick hon av sig rätt så snabbt. Så på eftermiddagen så satte jag dit ett plåster. Och det höll rätt så bra, satt där imorse också även om det nu satt lösare. Så jag tog bort det och sate dit ett nytt. Sedan tog jag en stödstrumpa som jag klippte hål i för framtassarna och gjorde en större öppning ner mot halsen. Och sedan på med det. Och det har funkat hela dagen. Hon har visserligen kliat sig men hon kommer ju inte åt att klia sönder sig. Nu ikväll ska jag byta plåster och sätta dit en ny strumpa som är lite längre än den hon har så att det täcker mer av magen och ryggen och på det viset inte rullar ihop sig så mycket. Vet sa att om inte det blev bättre så skulle jag få åka in med henne igen.
Kurts knölar växer ena dagen för att dagen efter bli lite mindre och så har det varit varannan dag nu. Kan tillägga att Suzie inte har fått några biverkningar alls. Och att det är ovanligt att det blir så här :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck