Sidor

söndag 29 september 2019

Seg helg

Det har varit en otrolig seg helg för min del. Har alltid tyckt att söndagarna är långa och tråkiga och idag var det ta mig sjutton dubbelt upp. Lång dag trots att jag var iväg till Gislaved. Först in och handla lite färskvaror på Willys när jag ändå var där. Sen ner till bowlinghallen och försöka spela lite. Gick åt skogen efter bara cirka 10 kast, fick superont i högerarmen och tappade klotet som till slut blev astungt. Väl hemma var jag inne hos mamma så hon fick massera/smörja in axeln. Detsamma igår. Var även den en lång och tråkig dag. Försöker sysselsätta mig och igår blev det matlagning. Igen

Lagar ju inte bara mat för mig själv och fryser in utan hjälper även min kusin med att gå ner i vikt. Min hjälp består i att räkna kalorier och laga maten som hon då får äta. Är så glad att maten uppskattas vilket ger mig energi till att fortsätta. När det gäller mig själv och bantningen går det inte så bra just nu. Känner att jag stressäter, vet om det, men kan ändå inte sluta att stoppa i mig. Inte bara mat utan även godis. Och vet ni vad? Går jag upp i vikt, ja då gör jag det. Jag kan alltid ta tag i det vid ett senare tillfälle. Just nu är inte det tillfället.

Jag tänker väldigt mycket på cancer just nu. Jag vill inte. Men tankarna vägrar släppa greppet om mig. Visst!!! Självklart är jag ledsen. Men jag tänker väldigt mycket positiva tankar om just detta. Jag ska klara det. Har varit med om så mycket annan skit som jag har överlevt och tänker då inte låta cancern ta mig. Jag planerar massor, både inför julen och nästa sommar. Har massor som jag vill göra ute. Och faktiskt även inne eftersom jag börjar tröttna på tapeterna som är nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck