Sidor

söndag 20 maj 2018

Sarah 6 veckor

Veckorna bara flyger förbi, det går fort. Beror säkert på att jag inte sitter och rullar tummarna och bara väntar och väntar. Har ju hela tiden något att göra. För även om jag har värk så måste jag göra något. Och då jag inte har någon som jag kan be om hjälp får jag göra det själv. Men det gör inget, bortser jag från värken så är det ju så att jag gillar att pyssla med både det ena och det andra.

Sarah har alltså gått 6 veckor idag vilket innebär 42 dagar. Skelett har börjat mineraliseras och kan nu ses på röntgen. Bebisarna är cirka 80mm, och väger cirka 16g. Dom har fortfarande ingen päls, men det ska börja vid dag 44.
Sarahs mage har verkligen växt under veckan som har gått. Jag har så klart inte kunnat känna några bebisar än men jag tror att jag kommer att göra det betydligt tidigare än med mina andra honor. Detta då Sarah på riktigt är klistrad vid mig hela tiden. Hon verkligen tycker om att jag håller handen på magen när hon ligger hos mig. Vid denna tiden brukar jag ju också gissa hur många bebisar det blir. Men det är så svårt. Hon är ju jämn på sidorna också. För ska jag gissa så gissar jag på 5 bebisar. Trots att hon är jämn. Men med tanke på hennes sammanlagda viktökning så skulle jag mycket väl kunnat tänka mig att det är 6 bebisar där. Jaja, vi får se snart, det är bara 23 dagar kvar. Hennes vikt idag är 4622g och hon har under veckan ökat med 344g, sammanlagt nu 692g

1 kommentar:

  1. Spöket var också ganska jämn, hade gått upp 740g vid 6 veckor och det blev 5 st. Lagom mängd faktiskt. ❤️

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck