Sidor

måndag 29 december 2014

Lillan

Jag tror att Lillan saknar Mini. Eller så är det så att hon bara tycker det är skönt att slippa "skrikhalsen" För hon har varit väldigt dämpad sedan Mini åkte, ligger och sover mycket. Det är ju inte så att hon mår dåligt....hon äter och dricker som hon ska. Står vid frysen och säger till när hon vill ha en extra god köttbit eller kycklinghjärta. Vilket hon då också får.

Pratade med Anders igår för att höra hur det hade gått. Men dom hade inte sett någon parning och inte hört något annat heller. Istället så putsar och tvättar dessa kärlekspar varandra och kommer mycket bra överens. Funderade på hur jag ska göra, om jag skulle ta hem henne för hon kanske har gått ur löp. Men Lena skulle dit ikväll så jag bad henne ta en liten koll på Mini. Och hon ringde och sa att hon inte tar med sig Mini hem....för hon löper. Men Em har inte kommit på det där med att ta tag i hennes nacke och Mini har inte fattat att vara still utan hon ålar sig bara framåt hela tiden så han får inte till det. Antar att båda är genomsnälla och att han inte tycker att han behöver ta hårda tag på henne. Hon får vara kvar veckan ut....kanske dom får till det, kanske inte. Om inte så blir det kanske lättare nästa gång. Jag saknar henne, det är ju fart och fläkt på den tjejen. Men jag vet att hon har det bra där hon är nu och att jag kommer att få hem henne inom kort.

Annars lullar allting på här i vanlig ordning. Redan innan jul kände jag mig lite dålig och hela julafton låg jag och sov i omgångar. Igår kände Benny sig väldigt dålig och låg i soffan och frös hela dagen. Medan jag mådde bättre och passade på att fixa och städa lite. Ut med julen.....vilket gick väldigt snabbt denna gången. Hade ju liksom bara 3 adventsstakar och julgardiner i köket. Och då gardinerna gjorde att det blev så mörkt här plockade jag ner dom igår.

Försökte få någon bild på Lillan....vilket inte gick så bra. Så jag lurade och lockade henne med en skinkbit.....då fick jag i alla fall att par bilder.


1 kommentar:

  1. Påminner om Trond när han skulle sätta på Totsi i början och hon blev längre och längre och han var uppe på hennes rygg ;)

    SvaraRadera

Här kan du lämna dina tassavtryck