Sidor

lördag 11 maj 2013

Tindra 5 veckor

Igår var det 5 veckor sedan Tindra parades. Och jag har ingen susning om ifall hon väntar smått eller inte. Den ena dagen finns ing antydan till hallontuttar för att sen ska finnas. Och förra veckan så trodde jag inte hon väntade.....ingen färg på tuttarna alls. Och så igår fanns det där igen, Det är så frustrerande att inte veta.
Hon har ju gått ner i vikt ett bra tag nu, började alltså redan innan hon parades. Och jag vet ju att det är denna tiden på året när dom börjar äta mindre och det har behövts på just henne.....hon började se tjock ut. Och det är väl första gången som jag säger/skriver det om någon av mina katter. Men som sagt.....allt det har hon gått ner nu och lite till.Och under dessa veckor har hon gått upp och ner. Veckan som varit har hon gått ner med hela 33g. På 5 veckor så har hon gått ner 135g. Så....njaäääää...hon ska nog inte ha. Och OM det är någon i magen så är det nog bara en. Fast jag gissar att hon går i löp igen om 2-3 veckor.

Det där med mat och katter är ett jobbigt kapitel för mig för tillfället. Alla katterna här hemma äter ju dåligt också. I torsdags när jag vägde dom så hade alla gått ner på 1 vecka. Ingen av dom är sjuka. Men dom ligger mestadelen av dagen ute på altanen, antingen sover dom eller leker. Om dom nu inte sitter i timtal och kikar på flygfän. Jag tror att jag får ändra deras tid för frukost och ge dom tidigare och innan jag öppnar upp luckan så att dom kan gå ut.
Jamie -43g
Casper -16g
Téa -39g
Lillan -28g

Idag ska Benny få vara "barnvakt" Jag ska åka iväg på en liten utflykt med en annan uppfödare till Alingsås och kolla på en utställning där. Förhoppningsvis blir det bättre än förra helgen....det är ju brittspecial. Och så får jag träffa betydligt fler uppfödare. Men vi kommer inte att åka förrän efter middagen.

1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck