Sidor

tisdag 14 augusti 2018

Sarahs bebisar 9 veckor

9 veckor idag alltså och busiga som sjutton. Nu har jag fått dra bort gardinerna och även ta bort lampan i fönstret i vardagsrummet då Sally helt plötsligt hoppade upp där igår och tyckte att hon kunde öva klättring på den. Vilket givetvis resulterade i att både hon och lampan åkte i golvet. Fast mest Sally då jag har lindat fast sladden i fönsterbrädan. Har även tagit bort golvfläkten, tror inte den behövs mer detta året. Smilla skulle nämligen öva pooldans på den. Och jag tar hellre bort allt än att hålla på att fya dom hela tiden.

Det går åt väldigt mycket energi på att busa nu. Hela tiden!! Det finns liksom inget mellanting, antingen sover dom eller så är det fullt ös på dom. Lugnt bara dom 5 minuterna som det tar för dom att äta. Jag har varit lite orolig då alla inte alls äter så bra som tidigare. Men jag kom på att det beror ju på att alla går och äter torrfoder. Vilket är kanon. Deras vikter är superbra, jag är nöjd. Kian tar igen mer och mer för varje vecka. Men att hans vikt är lite mindre än dom andras är inget att oroa sig för, han väger helt normalt och till och med mer än några av mina tidigare bebisar vid 9 veckor.

Tyvärr så har Sally blivit avbokad. Så hon är återigen till salu. Tråkigt för familjen som ville ha henne, men ibland blir det inte alls så som man planerar. Så får sätta ut en annons på henne. Dagens vikter och veckans viktuppgång är
Tim 1234g +169g
Smilla 1187g +113g
Kian 1141g +129g
Sally 1223g +122g
Dino 1198g +134g
Ceasar 1200g +116g


Bilder på Sally först idag och flera bilder på henne













Tim







Smilla








Kian







Dino








Ceasar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck