Sidor

söndag 27 juni 2010

Filmtajm

blir det idag. Och det blir 2 filmer. Dom är tagna tidigt imorse, jag hade redan bäddat och tänkte lägga mig för att vila en stund.....kanske somna till, för det blev inte mycket sömn inatt. Som vanligt när jag går och lägger mig så kommer katterna in, en efter en. Då det nu var så tidigt så hade jag inte hunnit med att ha deras morgonrutin med att tvätta ur böset på dom i deras ögon. Men jag ville inte in och störa med en tvättning nu, för då hade jag med all säkerhet missat att filma dom.....Så böset i ögonen bjuder jag på idag. Även om jag verkligen inte gillar att katterna visas upp så. Samtidigt så vill jag ju visa er hur goa mina katter är. Den första filmen är på Eva, Ellen och Tindra. Detta är ju inte första gången dom gör så här, men dom sista 2 veckorna har Tindra fått mer och mer uppmärksamhet från dom andra katterna. Den andra filmen är då på Fjodor och Tindra....dom är ju bara för mysiga tillsammans.
 
Jag har imorse även gått igenom alla bilderna som jag tog på Ketys bebisar....det blev över 200 bilder. Men tyvärr så har inte fodervärden skött om dom riktigt och dom är väldigt skitiga i ansiktet, så jag har bara lagt ut en bild på varje kattunge.....efter en massa redigering. Måste ju få ut någon bild på dom. Vill inte gå in på detaljer, kan bara säga att jag tycker att vissa saker är självklara.
 
Idag så har jag gått igenom Fjodor också. Rensat öron, klippt klorna, toppat öron och svans, och dubbelkollat så allt finns med i hans packning. Han åker ju imorgon till Uppsala......utan mig....på utställning. Gunnel i våran klubb Hallandskatten kommer att ta hand om honom. Härliga vänner jag har som stället upp när det krisar.
 
Jag har också pratat med Nicole idag. Hennes bebisar är ju bara så läckra. Hmmmm.....Hennes röda hane går inte av för hackor. Önskar att jag bodde närmare så att jag hade kunnat åka och hälsa på. Känner att jag är nog lite extra galen i färgen rött också. Har ju lite i tankarna att köpa en röd hona framöver, men det kommer att dröja ett tag till.
 
Den absoluta tråkiga "nyheten" idag är att vi måste flytta. Huset som vi bor i hyr vi ju av Kety, och nu har hon sålt det. Jag är så otroligt ledsen över detta, och nu letas det hur att hyra för fyllt. För hus med trädgård måste jag bara ha så att jag kan bygga rastgård till mina katter. Det blir nog många skriverier om detta framöver.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck