Sidor

söndag 29 april 2018

Sarah 3 veckor

Gissa om jag har haft lust att skriva redan för 1 vecka sedan att Sarah väntar kattungar? Jag  kunde redan då se att det började bli hallontuttar på henne. Fast jag har ju fuskat och berättat det för några iallafall. Jag kommer alltså att ha söndagar som hennes veckodag. Så, kattungar väntas mellan Sarah och Eros, dom beräknas komma vecka 24, har räknat ut att dom bör födas den 12 juni. Men dom kan komma den 11 juni också ifall det tog sig redan vid första parningen. Detta alltså om hon går 65 dagar. Måste erkänna att det är spännande. Och lite nervöst. Är ju inte mina linjer så jag har ingen aning om hur allting går. Detta trots att jag har fått info från hennes uppfödare.

Det här med humörsvängningar när man väntar smått!! Man kan nog placera Sarah bland dom topp 3. Jisses, hon kan växla flera gånger om dagen. Något som dock inte har ändrats utan förstärkts är hennes sociala sida mot mig. Hon ska gosa och ha sig, hon är mer eller mindre där jag är precis hela tiden. Hon är fortfarande med Tussen men emellanåt blir hon lite irriterad mot honom och ska bråka. Har aldrig hänt innan hon var på parning.När det gäller maten så får jag bannor ifall fatet är tomt. Hon äter hela tiden. Och vill gärna äta fort. Så nu ger jag hela påsen som den är så får hon kämpa med att få i sig något. På detta viset spyr hon inte upp allt som hon äter då hon äter för fort. Och hon vägrar fortfarande torrisar. Hade ju underlättat mycket för mig om jag ska någonstans. Nu måste jag se till att där finns mycket mat så att hon klarar sig. Alternativ att mamma går in och ger maten.

Efter att hon hade varit hos Eros så gick hon ju ner sig i vikt med 307g. Dom har hon nu gått upp och lite till. Idag väger hon 4083g. Så efter att hon kom hem har hon gått upp med 460g. Räknar jag inte med det hon gick ner så har hon gått upp med 153g. Och det är bra. Också det jag kommer räkna från, alltså hur mycket hon vägde innan parning. Tänk att det ska vara lika jobbigt varje gång att komma ihåg hur jag gjorde förra gången med vägningen.

Så, kattungar väntas mellan Sarah (Quicksilver Sweet Sensation BSH h) och Eros (Tawalli's Guardian Angel Eros BSH d 22)
Färgerna som kan bli är
Hanar:svart,blå, choklad, lila, röd och creme
Honor: röd, creme, svartsköldpadd, blåsköldpadd, chokladsköldpadd lilasköldpadd. Med eller utan mönster. Kan även bli långhår





Bild på en av hennes hallontuttar kommer här. Tog dom igår. Första bilden är på hur det såg ut när hon kom hem, skillnaden syns tydligt






Hon har sina race fortfarande men inte alls som tidigare. Ligger mest och vilar




Det börjar bli grönt och fint i rastgården





Tussen gillar kattmyntan




Sarah är trött men ska vara ute iallafall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna dina tassavtryck