Sidor

lördag 20 april 2013

Grillpremiär

Idag blev det helt plötsligt superfint väder ute. Och jag ville inte förlora något av dagen genom att sitta vid datorn. Utan jag tog tag i och städade altanen och gjorde den vår/sommarfin. Fast jag kan ju erkänna att jag fick lite panik...Det blev ju så tomt. Alla utemöblerna har ju huserat på altanen över vintern och då var det tajt. Det ser ut som det brukar men som sagt, jag tycker ändå att det ser tomt ut men jag vänjer mig nog ganska så snart :)
Även den skyddade plasten åkte väck från gallren. Och efter det så tillbringade katterna många timmar där och kikade ut på allt som kom flygandes.
Idag såg jag en citronfjäril. Fast den hann jag inte fota för det var för högt och snabbt iväg. Och sedan såg jag först en nässelfjäril som plötsligt blev två som fladdrade runt varandra. Och sedan så satte sig den ena ner i backen....då tog jag kort. Såg att den stackaren var skadad i den ena vingen, men den klarar sig nog (tror jag) Och nu när jag såg fjärilarna så kändes det hur bra som helst.....det blir nog vår i år också.

Benny i sin tur var ute på den första golvtävlingen för i år. Och när han kom hem så tände han i grillen. Inget märkvärdigt, det blev bara tjock grillkorv och lite grönsaker. Till det hade jag gjort pastasallad....gott. Fast lagom att vi skulle äta började det bli lite kyligt så vi fick äta ute på altanen istället.

Hammocken kom ut idag :)




Nässelfjärilen




Mina krokusar har kommit upp :)





Benny i grilltagen





Det var gott att få i sig lite mat




Givetvis lite bilder på Téa och Lillan också :) Och Jamie i ett hörn












1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck