Sidor

söndag 10 januari 2016

Ny uppfödare-Välkommen

Kanske dax att önska Benny välkommen som ny uppfödare. Han fick sitt stamnamn den 22 december 2015 med stamnamnet BeWa's. En förkortning av hans för och efternamn. I hans ägo är nu Milla som är på foder hos min mamma. Att Milla bor hos min mamma, dörr i dörr med oss beror på att det inte har gått och föra ihop henne med Mini. Och nu har hon bott hos mamma så länge så hon får stanna kvar där. Får se hur det blir när hon får bebisar. Jag och Benny kommer ju...givetvis....att ha samarbete så det som händer framöver med Milla hamnar ju här på min blogg.

Har inga större planer på att ställa ut Milla. Tycker inte hon håller då öronen sitter alldeles för tätt ihop, dessutom är dom höga. Men hennes färg är ju helt underbar och pälsen är otroligt kort. Hade tänkt ställa henne 1 gång bara för att höra vad domarna tycker. Den utställningen är i mars och den blev inställd för mig då jag/vi ska på bröllop. Nästa utställning som jag skulle kunna gå med henne på är sedan först i oktober. Hon är ju reggad i WCF och får inte ställas i Sverak, vilket i detta läget absolut inte spelar någon roll. För som sagt, tycker inte hon håller mottet. Men trots detta så tror  jag att hennes kommande bebisar framöver kan bli kanon om jag hittar rätt hane till henne. Hanen kommer att vara vitfläckad och jag har kikat på några. Men ingenting är bestämt än. Planerna är också att ta 1 kull på henne sen ska hon kastreras. Beror också lite på hur kullen blir....då KAN det hända att jag/Benny tar 2 kullar.

Jag har uppdaterat sidan med planer. Zira har nu en friare att åka till när det blir dax. Helt underbar hane där jag tror att bebisarna kan bli riktigt bra. När det gäller Lillan så har det ju inte gått mer än 1 vecka och lite till sedan parningen. Om hon är dräktig vet jag inte än, men hon har redan ett annat beteende. Som förra gången hon var dräktig har hon gått ner denna veckan,, även spytt 1 gång.

Och så kan jag skriva lite om den tråkiga biten. Jag är ledsen och irriterad. Ledsen för att min kamera håller på att ta ett farväl av mig, irriterad över att man betalar så mycket pengar för en kamera som efter 3 år går sönder. Hände detsamma med den förra jag hade. Det går fortfarande att fotografer med den, jag kan ta 3-4 bilder för att sen inte kunna knäppa 7-8 gånger, trots att den fokuserar och piper att den är redo för en bild. Jag klarar mig INTE utan en kamera, jag gör bara inte det, är beroende. Fotografering är ju ett av mina stora intressen, jag ska ju även fota hela bröllopet i mars från morgonen när allting börjar då bruden gör sig  i ordning. Men en ny kostar runt 6 tusen och det har jag inte råd  med. Detta gör mig alltså riktigt deprimerad :( Ifall du undrar vad som är felet så är det spegelhuset. Man kan "bara" ta ett visst antal bilder, och som ni vet tar jag jättemycket bilder....varje dag! Att laga eller byta ut det kostar hälften av en ny kamera och går kanske sönder rätt så snart ändå.




Milla social och mysig som få. Pratar konstant för att få uppmärksamhet :) Lite urväxt just nu. Bilderna tagna i morse





















1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck