Sidor

torsdag 4 april 2013

Téa 6 månader

Hipp hurra för Téa som alltså idag är hela 6 månader. Tiden bara flyger iväg och mina små bebisar växer och blir stora. När det gäller Téa så är hon lite försiktig av sig, tar det väldigt lugnt, nästan lite sävig. Hon blev mycket lugnare efter att hon kom på att hon kunde klättra upp  på köksbordet...för att strax därefter ramla ner. Något denna damen är så är det snackig. Jisses när hon sätter igång och pratar. Och det kan hon göra så snart hon varken ser mig eller någon av sina kompisar. Eller när hon vill ha godis/mat. Och så kan hon gå från köket till vardagsrummet och pipa som sjutton för att bara hoppa upp och spinna allt hon orkar för att det hon för tillfället ville var att man gosade med henne. Hennes absoluta favorit här är Casper. Jag kan riktigt se hur hennes ögon lyser upp när hon ser honom.

Med maten är det nu lite si och så...inte alls det där gamiga som det var tidigare. Lite lik sin mamma Olivia i det, Téa börjar bli mer och mer kräsen. Fast hon gör iallafall inte som Olivia och ska skrapa bort allt i matväg innan hon ens smakar. Vacker är hon och jag kan inte se mig mätt på henne.
Idag väger hon 2557g och viktuppgången under månaden har varit bara 203g Till och med Lillan väger mer än hon nu idag med hela 23g ;)
Bilderna är tagna idag.

























1 kommentar:

Här kan du lämna dina tassavtryck